Segueix-nos a: facebooktwitter
Apunta't al newsleter:   enviar
CALENDARI D'ESPECTACLES
  Octubre 2020   >>
 
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 

Espectacles

Gènere: Música

 

Espectacle recomanat a partir de: 3 anys

Sinopsis:

Musiquetes de paper és un espectacle multidisciplinari que sorgeix de la confluència de diferents artistes interessats per un mateixa temàtica i un mateix període històric: la infància a Catalunya a finals de segle XIX i començaments del XX.


És en aquest període històric on trobem els més importants moviments de renovació pedagògica. La presa de consciència de les necessitats de l’infant fa que es comenci a generar una gran quantitat de productes culturals destinats als més menuts. A més, un interès creixent pel llegat popular i les nombroses tasques de recol·lecció folklòrica inspiren als millors escriptors, músics, dibuixants i editors la creació d’una gran quantitat de llibres, cançons, joguines i material didàctic.

 

L’espectacle, mitjançant els popularíssims teatrets de paper que van fer les delícies, durant aquells anys, dels infants del nostre país, revisa el repertori cançonístic que compositors modernistes i noucentistes van escriure els nens i nenes.


Musiquetes de paper vol recuperar aquest llegat lúdic, evitant que caigui en l’oblit, i adequar-lo als interessos dels infants d’avui en dia, avesats a les actuals formes d’entreteniment i a les noves tecnologies. I al mateix temps retre homenatge a la vessant multidisciplinària i transversal dels creadors modernistes.


L’espectacle està concebut com un concert, amb un número determinat de cançons representades i il·lustrades mitjançant teatrins i titelles de paper.

 

Vídeo

https://www.youtube.com/watch?v=xMfhjK-QUw4

Fem sonar les musiquetes

rialles.cat - Informació legal - Tel. 93 193 99 96 - rialles@rialles.cat · Disseny web Barcelona: Montaweb.com