Segueix-nos a: facebooktwitter
Apunta't al newsleter:   enviar
CALENDARI D'ESPECTACLES
  Juny 2024   >>
 
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 

Companyies

l grup Fem Sonar Les Musiquetes pretén acostar els més petits al món de la música a partir del descobriment i el treball de les cançons catalanes que, al llarg dels anys, han fet cantar i parar l’orella als més menuts.
Això sí, vestides sempre amb les sonoritats més actuals.

 

L’equip:

 

Oriol Casas i Griera: Baterista i compositor de música electrònica. Graduat a l’Aula de Música Moderna de Barcelona. Ha format part de projectes com Pomada, Conxita, Mr. Sequah i Batzak. Actualment forma part de La Carrau i de Lluís Oliva i les Arbequines. També forma part de la companyia “l’Ou Ferrat” conjuntament amb en Ramon Roma i Werens.

 

A la banda de Fem sonar les Musiquetes hi toca la bateria i porta també les programacions electròniques.
Núria Lozano: Acordionista i cantant. Ha estudiat Educació musical a l’Universitat Autònoma de Barcelona i el grau superior de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha estat membre del grup Les Violines, La Txaranga Revoltosa, Les noves dones de la bella cançó i Mr. Sequah. Actualment és component dels grups La Carrau, Betzuca, Fem Sonar Les Musiquetes i de la Companyia Roger Canals. Ha rebut el premi Joan Trayter a la millor producció pel disc Musiquetes per la Bressola (Premis Enderrock 2009).
Ramon Fernandez: Cantant i compositor. Ha format part de projectes com Kalaix i Rumba Medusa. Actualment lidera el projecte personal el Senyor Sequâh. És el cantant i conductor dels espectacles de Fem sonar les Musiquetes i en les cantates exerceix de locutor de Ràdio Allioli.
Arnau Berenguer: Guitarrista. Ha estudiat guitarra flamenca i guitarra moderna a l’Aula de Música Moderna de Barcelona. Ha format part de projectes com Andreu i els Rumberus i Rumba Medusa. Actualment forma part de La Carrau, el senyor Sequâh, Misèria & companyia i Fem Sonar Les Musiquetes.

ESPECTACLES AMB FUNCIONS PROGRAMADES
ESPECTACLES ACTUALMENT SENSE PROGRAMAR
Musiquetes de paper
 

Gènere: Música

 

Musiquetes de paper és un espectacle multidisciplinari que sorgeix de la confluència de difere...

 

rialles.cat - Informació legal - Tel. 93 193 99 96 - rialles@rialles.cat · Disseny web Barcelona: Montaweb.com