Segueix-nos a: facebooktwitter
Apunta't al newsleter:   enviar
CALENDARI D'ESPECTACLES
  Febrer 2024   >>
 
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
 

Espectacles

Gènere: Teatre

 

Espectacle recomanat a partir de: 3 anys

Sinopsis:

El Sr. Carroll i les nenes Liddell, l’Alícia, l’Edith i la Lorina, pugen a les golfes, disposats a passar una estona entretinguda. L’Edith troba un vell llibre i proposa a les seves germanes que el llegeixin. Però l’Alícia, sempre inquieta , s’avorreix llegint i li demana al Sr. Carroll que els hi expliqui un conte que s’inventi en aquell moment. I el senyor Carroll la complau.
En el conte, una nena, l’Alícia, que descansa en un prat, veu passar un conill amb armilla i rellotge que té molta pressa. L’Alícia el segueix fins que cau per un forat i apareix a un mon subterrani i desconegut. És un món capgirat on les coses mes estrafolàries són possibles. En el seu passeig per aquest món absurd, és troba un seguit d’estranys personatges: el conill blanc, l’eruga, la granota, el peix, la duquessa, el gat rialler,la llebre de març, el barreter boig, el dos de piques..Fins que arriba al camp on la reina de cors juga el seu partit de croquet. L’Alícia participa en el joc, fins que la reina s’enfada i mana que li tallin el cap a la nena, però ella no s’espanta, sinó que bufant els pot vèncer a tots, doncs no més que cartes de la baralla.
La tarda s’acaba. És hora de berenar. Però abans l’Alícia li demana al Sr. Carroll que li escrigui totes aquelles esbojarrades aventures en un conte que ella pugui llegir sempre que li plagui. Ell promet que ho farà.
 

La Trepa

rialles.cat - Informació legal - Tel. 93 193 99 96 - rialles@rialles.cat · Disseny web Barcelona: Montaweb.com