Segueix-nos a: facebooktwitter
Apunta't al newsleter:   enviar
CALENDARI D'ESPECTACLES
  Maig 2024   >>
 
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 

Espectacles

Gènere: Dansa

 

Espectacle recomanat a partir de: 3 anys

Sinopsis:

Aquesta experiència va sorgir en un intent de donar a conèixer i d’aproximar-nos a les diferents cultures que hi ha al món.
Es una manera d’obrir els ulls i adonar-nos que existeixen altres cultures i races diferents a la nostra, entenent la dansa com a mitjà d’apropament entre elles.
“… les danses populars tenen un significat col•lectiu d’identitat, de comunicació i també d’apropament, esdevenen un recurs idoni per promoure valors com el respecte, la solidaritat i l’amistat vers altres pobles i cultures, emprant un llenguatge comú com a nexe d’unió: la música i el moviment.”
La música sempre ha estat present en la vida dels diferents pobles al llarg de la història, és de caràcter universal i té capacitat d’unir a tothom. A través de la música coneixem trets característic com les celebracions, rituals, inquietuds... la música ens trasllada de lloc, ens porta a un viatge imaginari. A més, és un element motivador que ens permetrà gaudir i expressar-nos.
Les danses formen part de la nostra herència i cultura. Cada tribu, poble, província i pais tenen les seves propies danses, expressen tota la seva vida amb motius de divertiment, culturals, socials, comunicatives.
 

Seleccionem danses d´animació, tradicionals i temàtiques, són danses de tot el món: Grècia, Israel, Rússia, França, Europa, America, Africa...
Son actives, progressives, per fileres, rotllanes, parelles, de celebració, sagrades, amb representació diversificada de les danses. “
Podem dansar a la plaça del poble, a la festa del carrer, al pati de’l escola o travar-nos en família, amics i coneguts per senzillament dansar. Sols cal deixar-se portar per la música,” tots viatjarem gaudint del nostre ritme”, la dansa ens portarà a paisos sense fronteres, es una oportunitat per petits i grans, expressar amb el cos l’alegria de les músiques del món.

Corrandes

rialles.cat - Informació legal - Tel. 93 193 99 96 - rialles@rialles.cat · Disseny web Barcelona: Montaweb.com